Allround onderhoudsmonteur Haaften

Allround onderhoudsmonteur Haaften

Vacature delen via:

Functie: allround onderhoudsmonteur

Reden vacature: vervanging

Functiegroep: nader te bepalen       

Standplaats: Haaften

Werkrooster: 2 ploegendienst van 07:00 tot 16:00 uur of 13:00 uur tot 22:00 uur en ook om de week op zaterdagen. 

 

Bij Wienerberger bouw jij als allround onderhoudsmonteur mee aan de wereld van keramiek. Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek en als jij jouw vak kunt uitoefenen met een oer-Hollands product in een duurzame en loyale organisatie, dan is Wienerberger de werkgever die jou perfect past! 

Op dagelijkse basis verricht jij (preventief) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines en installaties. Je voert revisiewerkzaamheden uit en repareert waar nodig constructie- en machineonderdelen. Als er een storing is binnen het productieproces weet jij dit met jouw kennis en ervaring op te lossen. Flexibel als jij bent draai je mee in de ploegendienst én de storingsdienst buiten jouw werktijden. Is er een calamiteit? Dan kom jij ter plaatse om het probleem op te lossen. 

Collega Ruud vertelt je graag waarom het werken bij de technische dienst van Wienerberger zo leuk:
“Inmiddels werk ik al bijna 25 jaar bij Wienerberger, dit zegt wel iets over de bedrijfscultuur. Er heerst een sociale en loyale werksfeer. Als collega’s onderling kunnen wij echt op elkaar bouwen. In de tijden van crisis heeft Wienerberger er alles aan gedaan om de medewerkers te behouden, zij gaan echt voor je door het vuur. Niet alleen met medewerkers maar ook met de productie gaat Wienerberger duurzaam om en dat vind ik heel belangrijk. We werken op een duurzame en veilige manier. Verder is de inhoud van mijn functie erg leuk omdat ik heel zelfstandig werk en veel verantwoordelijkheid draag. Dit zorgt ervoor dat ik met energie naar mijn werk ga”.

Wat breng je mee

Jij beseft dat werken bij een steenfabriek geen ‘cleanroom’ is en vindt het geen probleem om te werken tussen het stof, zand en de klei. Je draait je hand niet om voor een storing of calamiteit en jij bedenkt altijd wel een oplossing. Jij beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • een mbo-opleiding in de richting van techniek (WTB/mechatronica).
 • kennis van pneumatiek en hydrauliek.
 • je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.
 • kennis en ervaring met lastechniek is een pré.

Wat bieden wij

Op de afdeling van de technische dienst in Haaften werk je met zeven collega’s direct samen om het onderhoud en de reparaties te doen aan de machines en installaties. Wienerberger bied jou als medewerker technische dienst:

 • een basissalaris tussen de € 2300,- en € 2750,- bruto per maand o.b.v. 40 uur excl. toeslagen;
 • een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand. Bij goed functioneren word dit contract omgezet naar een vast dienstverband;
 • toeslagen volgens cao en vergoedingen voor storingsdienst;
 • een reiskostenvergoeding volgens de cao Baksteen;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantiegeld;
 • producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet;
 • een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf.

In overleg met je leidinggevende kun je bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van een cursus of opleiding om zo nog beter in je vak te worden.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in het profiel van allround onderhoudsmonteur? Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Heb je nog vragen of wil je nog iets bespreken? Geen probleem! Bel of WhatsApp mij, Lex Jansen (Recruiter), via 06-11691683. Ik bespreek in vertrouwen de mogelijkheden voor deze vacature met je.

Na jouw sollicitatie neem ik telefonisch contact met je. We spreken de vacature door en ik beantwoord jouw eventuele vragen. Zijn wij beiden enthousiast? Dan maak je persoonlijk kennis op de locatie van Haaften met de plantmanager en de chef technische dienst. Als jij overtuigd bent dat Wienerberger bij jou past en jij hebt ons weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, dan ga je van start!

Terug naar boven