Vacature delen via:

Op onze dakpannenfabriek in Tegelen kom je in een vooruitstrevende productie-omgeving terecht waarbij veiligheid, samenwerking en innovatie altijd centraal staan. Samen met jouw enthousiaste collega`s werk je aan een efficiënte en duurzame productie.

 

Over de functie

In jouw rol van allround operator bij Wienerberger werk je in het hart van het productieproces. Naast het bewaken van het productieproces werk je ook mee aan 1e lijns onderhoud en storingen. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor:

  • Bedienen, instellen, ombouwen en controleren van installaties en productiemachines.
  • Signaleren van en zelfstandig dan wel in samenwerking met de TD oplossen van storingen.
  • Uitvoeren van gebruikersonderhoud.
  • Waarborgen van de kwaliteitsnormen van onze producten.
  • Als het noodzakelijk is ondersteun je ook de technische dienst bij onderhoudswerkzaamheden.


In Tegelen werk je in een volcontinue 3 ploegendienst met 3 dagen ochtenddienst, 3 dagen middagdienst en vervolgens heb jij 3 dagen vrij. Daarna begint het rooster weer opnieuw.

Dit biedt Wienerberger

  • Een marktconform bruto maandsalaris dat met jou meegroeit.
  • 24 vakantiedagen.
  • Ploegentoeslag.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een bijdrage voor jouw vakbondslidmaatschap.
  • Opleidingen en cursussen die passen bij jouw functie of doorgroeimogelijkheden.
  • Gezellige uitjes met onze personeelsvereniging, borrels en barbecues.

 

Jij beschikt over het volgende

Belangrijke kwaliteiten die jij bezit als operator zijn flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Het wordt erg gewaardeerd als je meedenkt met het bedrijf, initiatieven aandraagt en jezelf wilt ontwikkelen. Wienerberger is dan ook op zoek naar medewerkers die zich voor de langere termijn aan de organisatie willen verbinden. Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten:

  • Vmbo-opleiding in de richting van bouw of techniek en mbo- werk en denkniveau.
  • Samenwerken: om een goede kwaliteit te realiseren werk je graag en met veel plezier samen met je collega’s.
  • Technisch inzicht: Jij snapt hoe de machine werkt en weet kleine storingen snel op te lossen.

 

Doorgroeien en ontwikkelen

Ontwikkelen. Met de kracht van Wienerberger. Onderdeel zijn van Wienerberger betekent goede arbeidsvoorwaarden, een stabiele werkomgeving en veel doorgroeimogelijkheden. Ons streven is een langdurige relatie. We bieden opleidingen, waardoor medewerkers zichzelf blijven uitdagen.

 

Een multinational, een familie

Bij Wienerberger voel je je helemaal thuis. Onze bedrijfscultuur is warm, open en informeel. Je voelt de toewijding voor het product en het ambacht. We delen een grote verantwoordelijkheid en tonen eigenaarschap voor ons takenpakket. Dankzij opbouwende feedback groeien jij, je team en je collega’s bij Wienerberger. En we vieren onze successen volop: we zijn niet voor niets de grootste in keramische producten en essentiële bouwmaterialen. Samenwerken. Met de kracht van Wienerberger.

 

Je hebt gesolliciteerd bij Wienerberger. En nu? We leggen het uit in drie stappen:

  1. Na het bekijken van jouw sollicitatie geven we je zo snel mogelijk een reactie. Zijn we enthousiast?  Dan neemt Stijn contact met je op om telefonisch kennis te maken. Dit is voor jou een mooi moment om je brandende vragen te stellen. 
  2. Hierna volgen mogelijk een eerste en een tweede gesprek om elkaar beter te leren kennen. 
  3. Zijn beide partijen positief? Dan doen we je een aanbod en heten we je van harte welkom bij Wienerberger! 
Terug naar boven