Elektromonteur (Janssen-Dings)

Elektromonteur

Vacature delen via:

In jouw rol als allround elektromonteur bij Wienerberger heb jij de kennis van elektrotechniek én mechatronica. Je houdt van een afwisselende baan waarbij je een grote verantwoordelijkheid draagt. In de wereld van Wienerberger dompel jij je onder in het vak van de keramiek. Met jouw technische kennis maak jij het verschil door verbeteringen aan te dragen en initiatief te tonen. De speerpunten waar Wienerberger voor staat met duurzaamheid, veiligheid en loyaliteit passen perfect in jouw straatje. 

 

Wat ga je doen:

Als allround elektromonteur zorg jij er samen met je team voor dat de productie niet piepend tot stilstand komt. De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

  • Oplossen van storingen binnen het productieproces, met name elektrotechnisch en meet- en regeltechniek;
  • Uitvoeren van periodieke inspecties en periodiek onderhoud;
  • Nauw overleg met werkvoorbereider t.a.v. inkoop materialen en voorbereiden onderhoudsklussen;
  • Deelnemen in verbeterteams m.b.t. veiligheid, kwaliteit, efficiency, etc.;
  • Uitvoeren van modificaties/verbeteringen in de procesinstallaties;
  • Begeleiden monteurs van buitenfirma’s. 

Dagelijks is er kort overleg met je team van in totaal 10 medewerkers, bestaande uit ETD-ers en MTD-ers. Je werkt in een 3-weken rooster die bestaat uit één week ochtenddienst (06:00 tot 14:30), één week dagdienst (07:15 tot 16.00 uur) en één week avonddienst (13:30 tot 22.00 uur). In de avonddienst heb je consignatiedienst die ook geldt op de zaterdag en zondag. Uiteraard ontvang je hiervoor een toeslag. 

 

Dit biedt Wienerberger

  • Een marktconform salaris dat met jou meegroeit. De salarisrange is opvraagbaar.
  • 24 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een bijdrage voor jouw vakbondslidmaatschap.
  • Opleidingen en cursussen die passen bij jouw functie of doorgroeimogelijkheden.
  • Gezellige uitjes met onze personeelsvereniging, borrels en barbecues.

 

Jij beschikt over het volgende

  • MBO-opleiding niveau 4, bij voorkeur richting elektrotechniek of mechatronica.
  • Analytisch denkvermogen.
  • Ervaring in een productiebedrijf/procesindustrie. 

Verder is het gewenst als je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken. Je hebt een open manier van communiceren waardoor je een informele band onderhoudt met je collega’s en leidinggevende. Een proactieve houding waarbij je met verbetervoorstellen komt om zo de productie te optimaliseren word zeer gewaardeerd. 

 

Doorgroeien en ontwikkelen

Ontwikkelen. Met de kracht van Wienerberger. Onderdeel zijn van Wienerberger betekent goede arbeidsvoorwaarden, een stabiele werkomgeving en veel doorgroeimogelijkheden. Ons streven is een langdurige relatie. We bieden opleidingen, waardoor medewerkers zichzelf blijven uitdagen.

 

Een multinational, een familie

Bij Wienerberger voel je je helemaal thuis. Onze bedrijfscultuur is warm, open en informeel. Je voelt de toewijding voor het product en het ambacht. We delen een grote verantwoordelijkheid en tonen eigenaarschap voor ons takenpakket. Dankzij opbouwende feedback groeien jij, je team en je collega’s bij Wienerberger. En we vieren onze successen volop: we zijn niet voor niets de grootste in keramische producten en essentiële bouwmaterialen. Samenwerken. Met de kracht van Wienerberger.

Terug naar boven