Allround onderhoudsmonteur Erlecom

Allround onderhoudsmonteur Erlecom

Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Vacature delen via:

 

Functie: allround onderhoudsmonteur

Reden vacature: vervanging

Functiegroep: 6         

Standplaats: Erlecom

Werkrooster: 2 ploegendienst waarbij 3 wekelijks een zaterdagdienst van 7:00 tot 15:00 uur

Reacties voor: 13 september 2018

 

Jij begeeft je als allround onderhoudsmonteur bij Wienerberger in de wereld van keramiek. Dit betekent een afwisselende baan binnen een team van dertig medewerkers. Je gaat werken op de productie locatie in Erlecom. Duurzaamheid, veiligheid en loyaliteit staan bij Wienerberger en op de locatie in Erlecom hoog in het vaandel. Speerpunten die een ‘steentje’ bijdragen om jou met de organisatie te verbinden.

Als allround onderhoudsmonteur houd je je bezig met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de machines en installaties. Denk hierbij aan het demonteren en reviseren van diverse onderdelen en verspanende bewerkingen zoals frezen, draaien en boren. Ook niet-verspanende bewerkingen zoals lassen komt voor in jouw takenpakket. Als allround onderhoudsmonteur werk je met vier andere directe collega’s samen om het onderhoud en de reparaties te doen aan de machines en installaties. De technische afdeling bestaat uit elektrotechnische, mechanische medewerkers en een chef technische dienst. Het is een informeel team waardoor de lijnen kort zijn en je makkelijk kunt schakelen.

 

Wat breng je mee

In jouw rol van allround onderhoudsmonteur begeef jij je met gemak in de wereld van stof, zand en klei en weet je dat het geen ‘cleanroom’ is. Je draait je hand niet om voor een uitdaging. Jouw vindingrijkheid zorgt ervoor dat je op technisch gebied het onderscheid weet te maken. Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten:

 • mbo niveau 3 of 4, richting werktuigbouwkunde / metaaltechniek of mechatronica bij voorkeur ook kennis van hydrauliek en pneumatiek;
 • enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de sector van beton, glas, papier of cement;
 • je bent flexibel en vindt het geen probleem om ploegen- of storingsdiensten te draaien en ook op zaterdagen ben je bereid om te werken;
 • je bent een echte teamplayer, dat is belangrijk voor de samenwerking in het proces.

Wat bieden wij

Wienerberger bied jou als allround onderhoudsmonteur:

 • een basissalaris tussen de € 2400,- en € 2500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur excl. toeslagen;
 • een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand. Bij goed functioneren wordt dit contract omgezet naar een vast dienstverband;
 • toeslagen volgens cao en vergoedingen voor storingsdienst;
 • een reiskostenvergoeding volgens de cao Baksteen;
 • een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantiegeld;
 • producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet.

Ben jij ambitieus aangelegd en wil je meer leren? Zelfontplooiing wordt aangemoedigd bij Wienerberger. In overleg met je leidinggevende kun je bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van een cursus of opleiding om zo nog beter in je vak te worden.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de allround onderhoudsmonteur die wij zoeken? twijfel dan niet! Solliciteer direct via onderstaande knop.

Heb je nog vragen of wil je nog iets bespreken? Geen probleem! Bel of WhatsApp mij, Lex Jansen (Recruiter), via 06-11691683, om in vertrouwen de mogelijkheden voor deze vacature te bespreken.

Na jouw sollicitatie neem ik telefonisch contact met je op om de vacature door te spreken en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Zijn wij beiden enthousiast? Dan maak je persoonlijk kennis met de plantmanager en chef technische dienst op de locatie van Erlecom. Als jij overtuigd bent dat Wienerberger bij jou past en jij hebt ons weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, dan ga je van start!

Afdrukken Kies a.u.b. een afdeling in het menu aan de rechterzijde.
Terug naar boven