Elektro- / allround monteur Schipperswaard (Echteld)

Vacature delen via:

Functie: Elektromonteur- / allround monteur 
Reden vacature: uitbreiding
Functiegroep: n.t.b.
Standplaats: Schipperswaard
Werkrooster: Dagdienst maar in de toekomst 2 ploegen.

Als elektromonteur bij Wienerberger ken jij de kracht van keramiek. Voor de productielocatie in Echteld zet jij jouw technische kennis en kunde in om samen met een team  dagelijks te werken aan het duurzame product sierbestrating. Met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en een marktconform salaris profileert Wienerberger zich als een loyale werkgever die ook graag investeert in jouw ontwikkeling.

In de functie van elektromonteur werk je aan het dagelijks onderhoud van de machines en installaties.  

Andere werkzaamheden die je uitvoert zijn:

 • het verhelpen van storingen op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied;
 • het controleren en uitvoeren van aanpassingen binnen PLC-programma’s;
 • het uitvoeren van inspecties.

Jij draagt als elektromonteur bij aan de verbetering van de installaties door jouw technische specialiteit. Het meedenken en initiatief tonen word erg gewaardeerd en gestimuleerd door de chef van de technische dienst. 

Collega Ronald vertelt over zijn ervaringen;
“Sinds vijf jaar ben ik werkzaam als elektromonteur bij Wienerberger. Het is een afwisselende functie waarbij ik de ene dag bezig ben met preventief onderhoud en de andere dag storingen verhelp op elektrotechnisch gebied. We werken met een fijn team waarbij de lijnen kort zijn en waarbij we waardering krijgen van onze leidinggevende voor onze inzet. Wienerberger is een loyale werkgever waarbij ze bij goed functioneren graag een vast dienstverband aanbieden en ook investeren in jouw ontwikkeling. Door middel van cursussen kan ik mij verder specialiseren in mijn vakgebied; elektrotechniek. 


Wat breng je mee

Jij beschikt als elektromonteur over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in de elektrotechniek;
 • enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • een flexibele instelling en vind het niet erg om ploegen- of storingsdiensten te draaien;
 • kennis van PLC-besturing (S5 of S7).

Wat wij bieden

Wienerberger biedt jou een volledige commitment, na een jaarcontract krijg je bij goed functioneren een vast dienstverband aangeboden. Andere voorwaarden die jou worden aangeboden:

 • een marktconform salaris excl. ploegentoeslag;
 • toeslagen volgens de CAO en vergoedingen voor de storingsdienst;
 • reiskostenvergoeding conform de CAO voor de Nederlandse Baksteenindustrie;
 • een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf.
 • 8% vakantiegeld;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • Producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet.

Ontwikkeling word aangemoedigd bij Wienerberger, dus ben jij ambitieus en wil je meer leren? Dan kan je in overleg met je leidinggevende bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van een opleiding of cursus om zo nóg  beter in je vak te worden. Daarnaast heeft Wienerberger nog aanvullende arbeidsvoorwaarden die gelden voor alle medewerkers.

Ben jij ook overtuigd van de Kracht van Keramiek? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben bel dan met Lex Jansen, Recruiter (06-11691683) Whatsappen mag ook met Lex en dan belt hij jou. 

Procedure

Na jouw sollicitatie neemt Lex telefonisch contact met je op om de vacature door te spreken en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan legt hij je voor bij de productieleider van de locatie. Als jij na het gesprek overtuigd bent dat Wienerberger bij jou past en jij hebt ons weten te overtuigen van jouw kwaliteiten, dan ga je van start.

Terug naar boven