Elektromonteur Zennewijnen

Elektromonteur Zennewijnen

Vacature delen via:

Functie: elektromonteur
Reden vacature: vervanging
Functiegroep: n.t.b.
Standplaats: Zennewijnen
Werkrooster: 2-ploegendienst van 07:00 tot 16:00 uur en van 12:00 tot 21:00 uur

Als elektromonteur bij Wienerberger ken jij de kracht van keramiek. Voor de productielocatie in Zennewijnen zet jij jouw technische kennis en kunde in om samen met een team van dertig medewerkers dagelijks te werken aan het duurzame product sierbestrating. Met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en een marktconform salaris excl. ploegentoeslag profileert Wienerberger zich als een loyale werkgever die ook graag investeert in jouw ontwikkeling.

In de functie van elektromonteur werk je aan het dagelijks onderhoud van de machines en installaties.  Andere werkzaamheden die je uitvoert zijn:

 • het verhelpen van storingen op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied;
 • het controleren en uitvoeren van aanpassingen binnen PLC-programma’s;
 • het uitvoeren van inspecties.

Jij draagt als elektromonteur bij aan de verbetering van de installaties door jouw technische specialiteit. Het meedenken en initiatief tonen word erg gewaardeerd en gestimuleerd door de chef van de technische dienst. Op de locatie in Zennewijnen werk je in een 2-ploegendienst waarbij je de ene week werkt van 07:00 tot 16:00 uur en de andere week van 12:00 tot 21:00 uur. Er worden geen zaterdag gewerkt.

Collega Ronald vertelt over zijn ervaringen;
“Sinds vijf jaar ben ik werkzaam als elektromonteur bij Wienerberger in Zennewijnen. Het is een afwisselende functie waarbij ik de enige dag bezig ben met preventief onderhoud en de andere dag storingen verhelp op elektrotechnisch gebied. We werken met een fijn team waarbij de lijnen kort zijn en waarbij we waardering krijgen van onze leidinggevende voor onze inzet. Wienerberger is een loyale werkgever waarbij ze bij goed functioneren graag een vast dienstverband aanbieden en ook investeren in jouw ontwikkeling. Door middel van cursussen kan ik mij verder specialiseren in mijn vakgebied; elektrotechniek. 


Wat breng je mee

Jij beschikt als elektromonteur over:

 • een afgeronde mbo-opleiding in de elektrotechniek;
 • enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • een flexibele instelling en vind het niet erg om ploegen- of storingsdiensten te draaien;
 • kennis van PLC-besturing (S5 of S7).

Bij Wienerberger begeef jij je niet in een 'cleanroom' maar werk je in een wereld van stof, zand, klei en water. Dit is voor jou juist een uitdaging en hier draai jij je hand niet voor om. Op technisch gebied weet jij het onderscheid te maken door jouw vindingrijkheid. 

Wat wij bieden

Wienerberger biedt jou een volledige commitment, na een jaarcontract krijg je bij goed functioneren een vast dienstverband aangeboden. Andere voorwaarden die jou worden aangeboden:

 • een marktconform salaris excl. ploegentoeslag;
 • toeslagen volgens de CAO en vergoedingen voor de storingsdienst;
 • reiskostenvergoeding conform de CAO voor de Nederlandse Baksteenindustrie;
 • een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf.
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • Producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet.

Ontwikkeling word aangemoedigd bij Wienerberger, dus ben jij ambitieus en wil je meer leren? Dan kan je in overleg met je leidinggevende bekijken welke mogelijkheden er zijn voor het volgen van een opleiding of cursus om zo nóg  beter in je vak te worden. Daarnaast heeft Wienerberger nog aanvullende arbeidsvoorwaarden die gelden voor alle medewerkers.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande knop! Heb je nog vragen of wil je niet iets bespreken? Geen probleem. Bel of WhatsApp mij, Nicole Matijssen (Recruiter), via 06-30305419, om in vertrouwen de mogelijkheden voor deze vacature te bespreken. 

Na jouw sollicitatie neem ik telefonisch contact met je op om de vacature door te spreken en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Zijn wij beiden enthousiast? Dan maak je persoonlijk kennis op de locatie van Zennewijnen met de plantmanager en de chef technische dienst. Bij een tweede gesprek bespreken we de voorwaarden en als er van beide kanten een positief gevoel heerst, ga je van start.

Terug naar boven