Elektromonteur Kijfwaard-West (Pannerden)

Elektromonteur Kijfwaard-West (Pannerden)

Vacature delen via:

Bouw als elektromonteur mee aan de wereld van Wienerberger. Dit betekent een afwisselende technische functie op de locatie Kijfwaard-West. Wienerberger gaat voor een langdurige samenwerking en bied dan ook een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wat ga je doen

Als elektromonteur houdt je je bezig met het oplossen van storingen aan installaties op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Je controleert hierbij de aanpassingen binnen de PLC programma’s. Andere werkzaamheden die bij jouw takenpakket horen:

 • Je voert inspecties en preventief onderhoud uit;
 • Het uitvoeren van modificaties-, revisie- en installatiewerkzaamheden;
 • Je draagt bij aan de verbetering van de installaties.

 

Je werkt in 2 ploegendienst: ochtend 06:15 – 14:45, avond 14:30 – 23:00.

 

Collega Henk vertelt graag over zijn ervaring als elektrotechnicus bij Wienerberger:

“Ik werk al ruim zeven jaar als elektrotechnicus bij Wienerberger. Het is een afwisselende functie waarbij iedere dag anders is. Je krijgt veel vrijheid om de functie zelfstandig uit te voeren, maar daarnaast werk je ook samen met een team leuke collega’s. Het is hard werken maar tijdens de pauzes hebben we het ook gezellig met elkaar. Wat ik mooi vind, is dat Wienerberger investeert in de medewerkers. Ze kijken hoe je je verder kunt ontwikkelen en bieden hier cursussen voor aan”.

Wat breng je mee

Als elektrotechnicus draai jij je hand niet om voor een uitdaging en juist jouw vindingrijkheid zorgt ervoor dat je op technisch gebied het onderscheid weet te maken. Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten:

 • Mbo-opleiding niveau 4 richting elektrotechniek;
 • Je hebt kennis van PLC-besturing (siemens S5 of S7);
 • Je hebt ervaring in de procesindustrie;

Bij Wienerberger zijn wij op zoek naar een elektrotechnicus die ervaren is en hierdoor goed zelfstandig kan werken. Je vindt het prettig om ook samen met collega’s te werken en snel tot oplossingen te komen. Een proactieve houding word zeer gewaardeerd omdat we ook continu de processen en machines willen verbeteren om de productie te optimaliseren.

Wat bieden wij

Als elektrotechnicus bieden we jou een volledige commitment, bij goed functioneren krijg je namelijk een vast dienstverband aangeboden. Verder biedt Wienerberger jou:

 • Een goed basissalaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO van de Nederlandse Baksteenindustrie;
 • Een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de bouw bpf;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • toeslagen volgens CAO en vergoedingen voor storingsdienst;
 • Producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet;

Wienerberger stimuleert ontwikkeling en in overleg met je leidinggevende kun je dus bekijken welke cursussen of opleidingen je kunt volgen om je verder te specialiseren in je vak.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in het profiel van elektrotechnicus? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je nog iets bespreken? Bel of WhatsApp onze recruiter Lex Jansen (06-11691683)


Na jouw sollicitatie neemt Lex telefonisch contact met je op om de vacature door te spreken en jouw eventuele vragen te beantwoorden. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan legt hij jouw sollicitatie voor bij de leidinggevende met wie er dan een gesprek zal zijn. Als jij overtuigd bent dat Wienerberger bij jou past en wij zijn overtuigd van jouw kwaliteiten, dan ga je van start!

Terug naar boven